OLDALVONAL

Botrány, a Veszprém sztárja durván kiosztotta a szurkolókat

Mikler Roland keményen odaszólt a rajongóknak.
  • Szerző: NN

Mikler Roland, a Telekom Veszprém és magyar kézilabda-válogatott kapusa alaposan kikelt Instagram oldalán a veszprémi szurkolók egy része ellen a Bajnokok Ligája négyes döntőjét követően.

"A divatdrukkerekről nem tennék említést, akik, ha nyerünk, akkor MI nyertünk, és a MI csapatunk, ha pedig veszítünk, akkor TI veszítettetek, és TI mekkora balf...ok, csalók, árulók vagytok!"

- írta dühösen a klasszis kapus.

 

Köszönjük a fantasztikus hangulatot amit Kölnbe varázsoltatok! Jár a taps mindenkinek, a Csapatnak és annak a pár ezer Szurkolónak is akik eljöttek velünk és itt a helyszínen szurkoltak nekünk a döntőbe jutásért! Illetve azoknak is köszönjük, akik otthonról szorítottak értünk! A divatdrukkerekről nem tennék említést, akik, ha nyerünk, akkor MI nyertünk és a MI csapatunk, ha pedig veszítünk akkor TI veszítettetek és TI mekkora balf...ok, csalók, árulók (és még sorolhatnám) vagytok! Sajnos nem sikerült, de ami a legfontosabb, hogy itt vagyunk a Final4-ban, óriásit küzdöttünk és az utolsó pillanatig nyitva volt a kapu a döntő felé! Ez most már történelem! Ma pedig az utolsó lehelletünkig fogunk küzdeni a bronzéremért!!! Hajrá Veszprém!!!

Roland Mikler (@miklerroland) által megosztott bejegyzés,

A Telekom Veszprém a hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében egy góllal maradt alul az elődöntőben a PSG ellen, végül a bronzérmet szerezte meg az idei kiírásban, a legutóbbi két idény ezüstérme után.

Nem Mikler az első, aki kiakadt a Veszprém-táborra, pár hónapja Nagy László is élesen kritizálta a közönséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?