OLDALVONAL

Borzalom a magyar focimeccsen, megvakult egy klubvezető

Az elnökségi tagot a játékos dobta fejbe egy ásványvizes palackkal. A rendőrség nyomoz.
  • Szerző: SK

Horror a Somogy megyei focibajnokságban. A Somogyvár-Kaposmérő találkozón a vendégek egyik elnökségi tagja borzalmas sérülést szenvedett, miután a hazaiak egyik játékosa fejbedobta őt. Az áldozatot hiába műtötték meg, bal szemére megvakult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A második félidő derekán a vendéglátók egyik játékosa a lecserélése közben rövid szóváltásba keveredett elnökségi tagunkkal, aki az ismerősei révén jóban volt a somogyvári szurkolókkal, így a hazai nézők között foglalt helyet. A focista – miután leült a kispadra – nem bírt az idegeivel, hirtelen felpattant, s megdobta az áldozatot” – mesélte a Blikknek Csete Károly, a Kaposmérő elnöke.

A focista – aki egy ásványvizes palackkal dobta fejbe az áldozatot – azóta sem kért bocsánatot. Az elnökségi tag még mindig a kórházban lábadozik.

Nagyon rossz állapotban van, komoly fájdalmak gyötrik. A kupak okozta a szörnyű sérülést. Az orvosai szerint pénteken elhagyhatja talán a kórházat, de – szörnyen hangzik – meg kell várni, hogy kiszáradjon a szemgolyója, amely még mindig folyik ki a szemgödörből. Csak utána kaphat üvegszemet.” - mesélte kollégája.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?