OLDALVONAL

Börtönben nézte a BL-rangadót a Bayern München legendája

Uli Hoeness még javában a börtönbüntetését tölti adócsalási ügye miatt. A bajorok korábbi elnökének szerencséje volt, mivel a ZDF televízió sugározta a Barcelona és a Bayern München BL-elődöntőjét. A legenda a közszolgálati adót ugyanis tudta nézni a cellájában.
  • Szerző: Ripost

Jó magaviselete miatt napközben már kijárhat a rothenfeldi fegyházból dolgozni, 18 órára azonban vissza kell térnie a rács mögé Uli Hoenessnek. Az eurómilliókra rúgó adócsalása miatt 3,5 évre lecsukott korábbi Bayern-vezér mégsem maradt le imádott klubja Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőjéről.

A napközben a Bőrnadrágosok utánpótlásánál ténykedő világ- és Európa-bajnoknak nagy mázlija volt, hogy nem a fizetős Sky kábeltévé adta a meccset. A közszolgálati ZDF műsorát ugyanis tudja nézni a cellájában található televíziókészüléken.

Hoeness a szigorú házirend szerint a vacsorája elköltése után, 22.30-ig nézhet tévét. Az időbeosztást mintha pont neki találták volna ki: legfeljebb a ráadás pár percét nem látta. Csak akkor lesz bajban, ha a müncheni visszavágón hosszabbításban dől el a döntőbe jutás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?