OLDALVONAL

Bor és szivar után epekedik Dárdai Pál

Ezért várta már hetek óta a Borussia Dortmund elleni meccs napját.
  • Szerző: vav

Nagy naphoz, háromszoros ünnephez érkezett Dárdai Pál. A Hertha magyar edzője a 43. születésnapján vezényli a Hertha BSC futballcsapatát a bajnoki címért küzdő Borussia Dortmund ellen. S ha ez nem lenne elég, éppen ezt a napot tűzte ki, hogy tíz kilogrammot leadjon az otthon töltött ünnepek során felszedett súlyfeleslegből. Utána végre jöhet egy kis lazítás, az élvezetek halmozása a sok lemondás után.

A gulyás és a magyar vörösbor szeretetéről is híres magyar edző a Bildnek elmondta: a felesége, Mónika asszony rosszallása miatt is muszáj volt megemberelnie magát. Meg azért, mert már nem passzoltak rá a ruhái.

Dárdai az év eleje óta mellőzte az estéihez máskor hozzátartozó borozást, sőt a pálinkát is, ellenben rengeteg vizet ivott. Tiltólistán volt a tészta, a fehér kenyér, a gulyás (sőt a szokásos kávéja is) – helyettük rizst, salátát és csirkemellet evett.

Nem könnyű ennyi finomságról lemondani. De használ, újra passzolnak rám a ruháim

– mondta Dárdai Pál, aki hetente négyszer fut is.

A Dortmund elleni hazai rangadó után – remélhetőleg már az eredmény miatt is vidáman – jöhet a születésnap megünneplése, végre egy üveg vörösborral és egy szivarral. Hetek óta ezt várta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?