OLDALVONAL

Bon Jovi beköpte a Bayern focistáit: piáltak a meccs előtt

A rocksztár szemtanúja volt, amint sört és whiskeyt ittak a BL-rangadó előestéjén. Ha így is nyertek, hogy készült az ellenfél?
  • Szerző: vav

Jon Bon Jovi egy rádióinterjúban elárulta: a Bayern München labdarúgói italozva melegítettek a keddi, Chelsea vendégeként lejátszott Bajnokok Ligája-rangadójukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bon Jovi bemártotta a focistákat
Fotó: AFP

Hogy ezt honnan veszi az amerikai rocksztár? Onnan, hogy hétfőn ugyanabban a londoni luxushotelben tartózkodott, ahol a német klub küldöttsége megszállt. Azért érkezett Nagy-Britanniába, mert Harry herceggel közösen veszik föl az új albuma egyik számát a sérült katonák és veteránok számára alapított sportversenyre, az Invictus Games-re.

Harry herceg (balra) és Bon Jovi az Abbey Road-stúdióban
Fotó: AFP

„A bárban üldögéltem, a magam dolgával foglalkoztam. Ott volt a csapat is. Ahogy aztán az ott elfogyasztott whiskey és sör segítségével lerendezték a Chelsea-t, nem vet valami jó fényt az angolok ivási szokásaira. A bayernes srácok whiskeyt ittak és jól érezték magukat, aztán kimentek a pályára és megsemmisítették az ellenfelet. És én most nehéz helyzetbe hozom őket”

- viccelődött Bon Jovi.

Lewandowski (balra) Alaba és Davies nem csak a győzelem miatt voltak jókedvűek?
Fotó: AFP

A focisták szerencséje, hogy ha előre is ittak a medve bőrére, a játékuk és a BL-nyolcaddöntő odavágóján aratott fölényes (3-0-s) győzelmük után senki sem kritizálhatja őket.

És ezeket olvastad már?