OLDALVONAL

Bizakodnak Schumacher rajongói, ezt írta a legenda lánya

Gina Maria az Instagramon üzent. Sokmindent bele lehet magyarázni Schumi állapotával kapcsolatban is.
  • Szerző: vav

Motiváció, küzdőszellem, pozitív energia, soha fel nem adás - minderre emlékezteti a szurkolókat világszerte Michael Schumacher hajdani pályafutása, és a 2013 decemberi koponyasérülése miatt a tragikus sorsa is.

Ezeket a Schumira jellemző értékeket hangsúlyozza az otthonában ápolt F1-legenda családja által életre hívott Keep Fighting-alapítvány is. A német sztár gyermekei is örökölték apjuktól ezt a felfogást: Mick a Forma-1 felé lépdelő autóversenyzőként, Gina Maria pedig junior Európa-bajnok westernlovasként. A 20 éves Schumacher-lány a Bunte jelentése szerint most némi reménnyel töltötte el apja rajongóit.

Elméletileg minden lehetetlen - amíg meg nem történik

- írta egy Instagram-fotója mellé Gina Maria Schumacher.

A Bunte szerint ezt sok Schumi-rajongó úgy értelmezi, hogy apja szigorúan eltitkolt állapotának javulására utalhat.

A német In Touch magazin erre még egy lapáttal rátett azzal, hogy idézte egy berlini klinika orvosának - nem feltétlenül Schumacher esetére, inkább általánosságban mondott - optimista szavait:

"Különösen jók a rehabilitáció esélyei azoknál a sportolóknál, akik egész életükben edzésben voltak. Továbbá döntő az is, hogy a beteg maga körül tudja a szeretteit, azokat a személyeket, akik minden apró javulásnak örülnek, és szorítanak érte"

- mondta Dr. Andrea von Helden.