OLDALVONAL

Bejelentették, csapatot vált a magyar válogatott kapusa

Vay Ádám úgy döntött, hogy egy még nagyobb kihívás elé állítja magát. A következő klubjáról még nincs hivatalos információ.
  • Szerző: HBK

A magyar férfi jégkorong-válogatott játékosa, Vay Ádám elhagyja a a DVTK Jegesmedvéket. A kapus következő klubjáról még nincs hivatalos információ.

“Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a hihetetlen támogatást, amit kaptam tőlüknyilatkozta Vay Ádám a klub hivatalos honlapján. – Minden mérkőzésen elképesztő lelkesedéssel buzdították a csapatot, amiből sok erőt merítettünk. Továbbá szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak is, akik annak ellenére, hogy szezon közben érkeztem, hamar befogadtak. Végezetül köszönöm a DVTK Jegesmedvéknek, hogy lehetőséget adtak nekem, és kiváló körülményeket biztosítottak számomra. A karrierem szempontjából fontos volt, hogy újra tétmérkőzéseken védhettem egy erős ligában, úgy érzem, hogy megháláltam a bizalmat. A bajnokság végeztével úgy döntöttem, hogy egy még nagyobb kihívás elé állítom magam. Folyamatosan próbálom feszegetni a határaimat, hiszen az a célom, hogy fejlődjek és jobb játékos legyek. További sok sikert kívánok a klubnak!”

Vay Ádám az Extraliga alapszakaszában 94,9 százalékos teljesítményt nyújtott, majd a playoff-kvalifikációban 90,2-es hatékonysággal védett a DVTK Jegesmedvéknél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?