OLDALVONAL

Becsöngetett Storck! Erőltetett menet az Eb-re

Nincs itt szó semmiféle nyaralásról. Bernd Storck 40 nappal az Eb-rajt előtt munkába állt játékosaival. Csak el ne fáradjanak a fiúk a június 14-i kezdésig!
  • Szerző: szz

Elkezdődött Bernd Storck "tanórája", célegyenesbe fordult a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki felkészülése. Szövetségi kapitányunk nem sok pihenőt adott a bajnokság hétvégi zárása után, az itthon focizó kerettagok már utazhattak is Telkibe az összetartásra.

Egyelőre több fiatal is a kapitánnyal készül, olyanok, akik számára nem feltétlenül a franciaországi szereplés a cél.

Nagy meglepetések nincsenek, az utóbbi hónapokban körvonalazódott, kik azok a játékosok, akik rendszeresen kiérdemlik a meghívót. A fiataloknak pedig érezniük kell, hosszútávon számolunk velük

- mondta a szövetség honlapjának Storck, aki több kulcsemberét csak később üdvözölheti Telkiben.

A Ferencváros és az Újpest játékosai csak a szombati kupadöntőt követően csatlakoznak, de a nyugat-európai bajnokságok is csak május 15-én érnek véget, így ekkortól lehet számolni Bogdán Ádámmal, Szalai Ádámmal, vagy éppen Kleinheisler Lászlóval.

A keret május 10-én utazik ausztriai edzőtáborba, 14-én itt játszanak edzőmeccset az U21-es válogatottal. Május 20-án a Fradi-stadionban Elefántcsontpart lesz az ellenfél, majd június 4-én Gelsenkirchenben Németország ellen zárjuk a felkészülést.

Az Eb számunkra június 14-én, Ausztria ellen kezdődik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?