OLDALVONAL

Balhé a korisoknál? Liu Shaolin anyja tiszta vizet öntött a pohárba

Az olimpiai bajnok sportoló édesanyja szerint Elise Christie nem sérelemből mutatott be a fiának. Õk csak mosolyogtak a mozdulaton.
  • Szerző: HBK

Liu Shaolin Sándor három arannyal és két ezüsttel a vasárnap befejeződött rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság sztárja volt. A kontinensviadalon ott volt az exbarátnője, Elise Christie is, aki obszcén mozdulattal üzent olimpiai bajnokunknak. Ebből viszont tuti nem lesz balhé.

Christie a magyar versenyző védjegyévé vált mozdulatsorral mutatkozott be, majd lefelé fordította a hüvelykujját. Emiatt a gesztus miatt sokan betámadták az Instagramon, az egyik hozzászólónak pedig válaszolt is a brit versenyző.

„Nem kell aggódni, csak poénkodtam, biztosan vette a lapot. Egy szimpla viccről volt szó, mindig támogatom őt. Tudom, hogy kívülről ez kicsit furcsának tűnhetett, de tényleg büszke vagyok rá” – magyarázta Christie, akivel Liu Shaolin majdnem három év után üzenetben szakított.

Az esetről megkérdeztük a Liu testvérek édesanyját, Kelemenné Szabó Szabinát is, aki szintén nem húzta fel magát a dolgon.

„Semmi harag nem volt bennem, mi ismerjük Elise-t, tudjuk, hogy ezt csak viccnek szánta. Nem hiszem, hogy bármilyen sérelem vagy rosszindulat irányította őt. A tipikus angol humor jött elő belőle, csak mosolyogtunk rajta. Nem neheztelünk rá emiatt” – mondta a %%-nak a négygyerekes anyuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?