OLDALVONAL

Baj van, óriási a tét Dárdai számára

Rendkívül fontos meccs előtt áll a Hertha Berlin. Dárdai Pálék sok sérülttel, ráadásul zsonglőrök ellen készülnek a Német Kupában. Álmodhat-e tovább a magyar edző?
  • Szerző: aka

Másodosztályú ellenfél, mégis nehéz meccs vár a Hertha Berlin focicsapatára a Német Kupában. Nem titok, a gárda magyar edzőjének, Dárdai Pálnak nagy álma, hogy csapatával hazai pályán szerepeljen a Német Kupa döntőjében. Egyelőre csak a legjobb nyolcban vannak, szerdán este pedig a Heidenheim otthonában szerepelnek.

Dárdainak sok gondja van. Vedad Ibisevic fogfájás miatt hagyott ki edzést, Per Skjelbred betegeskedett, de két alapembere is sérüléssel bajlódik. Leginkább Fabian Lustenberger és Vladimir Darida miatt aggódhat a tréner.

Nem számíthatok rájuk, de a helyetteseiknek élniük kell a lehetőséggel. Valahogy összedrótozzuk a csapatot, hogy a legjobb négy közé kerüljünk

- vetítette előre Dárdai, aki felkészült arra, hogy hosszú éjszakájuk lesz a másodosztályú csapat otthonában.

A tréner szerint az sem kizárt, hogy túlórázniuk kell.

Igazi kupacsatára készülök, most ez a legfontosabb meccsünk. A sorozat miatt gyakoroljuk egész évben a tizenegyeseket is

- árulta el Dárdai, aki játékosaival sok pénzt szerezhet a klubnak. A kupában ugyanis az elődöntőt 2 millió euróval honorálja a fociszövetség.

Persze azt Dárdaiék is tudják, hiba lenne lenézniük az alacsonyabb osztályú riválist. A Heidenheim együttese már egy videón bizonyította, mennyire komolyan kell őket venni.

Igazi labdazsonglőrök:

Ehhez a mutatványhoz Dárdaiéknak is lesz majd egy két szavuk.

És ezeket olvastad már?