OLDALVONAL

Alpári focidrukker: Ilyen még sosem történt a pálya kellős közepén

Szimpla bosszúvágyból ment be az ellenfél pályájára órákkal a bajnoki meccs után, hogy elégtételt vegyen. A szurkolótársak büszkék arra, amit csinált.
  • Szerző: HBK

A pályát használta WC-nek egy fociszurkoló, miután kedvenc csapata vasárnap kikapott idegenben a holland futballbajnokságban. Mindezt valakinek sikerült persze lefényképeznie.

A Go Ahead Eagles nyáron jutott fel az első osztályba, 11 forduló alatt kétszer sikerült nyernie, nyolc ponttal az utolsó előtti helyen áll a tabellán. Most vasárnap a Zwolle otthonában kapott ki 3–1-re az együttes, a csapat egyik szurkolója ezen nagyon kiakadt.

Olyannyira, hogy a meccs után pár órával kijátszotta a biztonsági embereket, bement a pálya közepére, a kezdőkörnél letolta a gatyáját, és egyszerűen ott végezte el a dolgát. Az Eagles szurkolói csoportja a Twitteren osztotta meg mindezt, és láthatóan büszkék voltak a szurkolótársukra, mert ezt írták ki üzenetben a kép mellé:

Annak ellenére, hogy vereséget szenvedtünk, megmutattuk, ki a főnök a pályán!

A holland kiscsapat egyébként ismerősen csenghet a magyar szurkolóknak, a Ferencváros találkozott vele tavaly az Európa-ligában, Hollandiában 1–1-es döntetlent játszottak, a Groupama Aréna első nemzetközi kupameccsén (zárt kapuk mögött) pedig a Fradi nyert 4–1-re.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?