OLDALVONAL

A rendőrök is sokkot kaptak: Halálra késeltek egy kétgyermekes apukát

11-szer szúrtak hátba egy 45 éves férfit a nyílt utcán, majd hagyták vérbe fagyni. Szurkolótársai megemlékeznek róla vasárnap.
  • Szerző: RIPOST

Brutális gyilkosság történt Belfastban: egy ötfős társaság halálra késelt egy 45 éves férfit. A kétgyermekes apukát 11-szer szúrták hátba, a koponyáját is betörték, majd hagyták vérbe fagyni.

Ian Ogle-re egy autóból kiugorva támadtak rá, a kocsit később meg is találták elhagyatva. A nyomozók kiderítették, hogy a banda 45 perccel a késelés előtt egy étteremnél balhézott, és mint kiderült, Ogle is ott volt, ezért mehettek utána.

A rendőrök is sokkot kaptak, miután kiértek a helyszínre, mindenkit felkavart a látvány. A rendőrség közleményében barbár tettnek minősítette a gyilkosságot.

Később az áldozat lánya azt is elárulta, hogy az apja már korábban is összetűzésbe keveredett ezzel a bandával, amikor a fiába belekötöttek egy szórakozóhelyen 18 hónappal ezelőtt.

Ogle óriási futballszurkoló volt, az Evertonnak drukkolt. Szurkolótársai vasárnap megemlékeznek róla a csapat stadionjánál.

És ezeket olvastad már?