OLDALVONAL

600 milliós csecsebecsével hülyíti a népet a világsztár

Dzsudzsák elbújhat mögötte. Hiába figyelmeztették, hogy ne tegye, ő inkább rátett még egy jókora lapáttal. És még neki áll feljebb!
  • Szerző: vav

Ez ám a pofátlanság: Odell Beckham Jr. amerikaifutball-sztár egy kétmillió svájci frankot (több mint 600 millió forint) érő luxusórával a csuklóján jelent meg a pályán a New York Jets ellen. Hol van ettől a nemrég Dzsudzsák Balázsnak ajándékozott, pármilliós Rolex?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter

A 23-3-ra győztes Cleveland Browns csillaga annak ellenére fitogtatta a gazdagságát, hogy a sérülésveszély tilos lenne órát hordania a meccseken. Ráadásul az előszezonban már volt egy hasonló akciója, amiért éppen fegyelmi eljárás folyik ellene az NFL-nél.

Igaz, akkor „rongyos” 190 ezer frankos (58 millió forint) órát villantott. Most viszont a botrány és a bírálatok miatt csak azért is több mint a tízszeresét érő drágasággal jelezte: fütyül a szabályokra és a sportszerűségre.

„Ha bárki máson lenne karóra, vagy ha egy húszdolláros ketyeréről lenne szó, semmi gond nem lenne”

- hőbörgött a 26 éves fenegyerek.

A híradások megjegyzik: a Richard Mille sváci manufaktúra RM 56-02 kódjelű órájából csak tíz darab van a világon, és az elkészítése 960 munkaóráig tartott. Persze az NFL-sztárnak a nagy felhajtás biztosította reklám miatt aligha került egy fillérjébe is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?