OLDALVONAL

1100 Suzukit vehetett volna Ronaldo az új kocsija árából

Nem spórol az ötszörös aranylabdás focista, ha arról van szó, hogy meglepje magát. Most megvette a világtörténelem legdrágább autóját.
  • Szerző: The_M

A Genfi Autószalonon mindenkit lenyűgözött a Bugatti autógyár 110. születésnapjára készített La Voiture Noire elnevezésű modell, amiből mindössze egy van a világon. Sőt drágább autó sincs nála, több mint 3 és fél milliárd forintnyi összeget kértek el érte. Ugyanis már van gazdája a csodaautónak, méghozzá Cristiano Ronaldo.

A Juventus focistája nagy rajongója a Bugattinak, több is van neki otthon, így érthető, hogy a márka legkülönlegesebb darabját is akarta. A bevásárlás nagyon a pénztárcáját sem viselte meg, mert az idei fizetése bónuszokkal együtt 18 és fél milliárd forintnak megfelelő összeg.

Ronaldót az sem zavarta, hogy az autó gyakorlatilag használhatatlan jelenleg, 2021-ben viheti csak haza, addigra fogja a gyár motorikusan és elektronikailag is befejezni, hogy száguldozni lehessen vele. Bár a 418 Km/h-s végsebességet aligha tudja majd kipróbálni az utakon.

Sok másra is költhette volna a kocsi árát

Nem csak az átlagembereknek, de még a szupergazdagoknak is elég erős az az összeg, amit Ronaldo egyetlen autóra elköltött. Az ár nagyságát mutatja, hogy több mint 1100 új, átlagos felszereltségű Suzuki Swift jönne ki belőle. Vagy több mint 100 zuglói, 55 négyzetméteres panellakás. Vagy 1370 tonna magyar földieper.

 

A %% napilap pénteki számában még többet olvashattok Ronaldo autómániájáról.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?