TÜZELŐÁLLÁS

Botrányos verekedés, saját játékosát ütötte a topligás sztáredző

Óriási botrány tört ki az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United edzésén. A vezetőedző nekiugrott a saját játékosának.
  • Szerző: Ripost

Egymásnak ugrott a Newcastle United edzésén a csapat edzője, Steve Bruce és játékosa, Matt Ritchieírja a Daily Mail. A botrány előzményét a hétvégi, Wolverhampton elleni meccs jelentette, ahol Ritchie hibájából gólt kapott a Newcastle, és a meccs után Bruce kemény kritikával illette a labdarúgót.

Botrány, Steve Bruce balhéba keveredett a Newcastle játékosával

Botrány, Steve Bruce balhéba keveredett a Newcastle játékosával
Fotó: AFP

A találkozót követően Ritchie felhívta Bruce-t, szerette volna rendezni a helyzetet, az edző azonban azt felelte, majd a keddi edzésen megbeszélik a dolgot. A Daily Mail szerint Ritchie csak ingerültebb lett Bruce válaszától.

A keddi edzésen Steve Agnew másodedző az edzőpályán szólt Ritchie-nek, hogy menjen be Bruce irodájába, ám a focista erre azt felelte, ő nem beszél többet „ezzel a gyávával”. Nem sokkal később Bruce kirontott az irodájából, a pályára sietett, ahol a Daily Mail írása szerint „fizikális konfrontációba” keveredett Ritchie-vel, egymásnak ugrottak. A fültanúk szerint Bruce azt üvöltötte a focista arcába, hogy 'azok után, amit tettem érted'...

A lap úgy tudja, a játékosok Ritchie oldalán állnak, az öltözőben egyre több az elégedetlen hang Bruce felé. A Newcastle pocsék teljesítményt nyújt a Premier League-ben, csak a 17. helyen áll a bajnokságban, csupán három ponttal előzi meg a kieső pozícióban szerénykedő Fulhamet.

Matt Ritchie szerdán bocsánatot kért a társaitól és a szakmai stábtól a keddi edzésen történt botrány miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?