TÜZELŐÁLLÁS

Nehéz döntés, Shane Tusup nélkül versenyez Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána Olaszországba utazik versenyezni. Shane Tusup nem tart vele.
  • Szerző: Ripost

Rómába utazik versenyezni Szilágyi Liliána. A magyar úszónő az Instagramon bejelentette, ezúttal edzője, Shane Tusup nélkül vesz részt a viadalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy a megfelelő csapat és EDZŐ milyen hatalmas erővel bír. Ők azok akikre a nehéz helyzetekben számíthatok és akikkel bízhatunk egymásban. A világ és a sportvilág helyzete jelenleg kicsit sem nevezhető ideálisnak. Ugyanakkor adódott egy lehetőség, hogy egy nemzetközi versenyen megmérettessem magam Rómában. Természetesen a házigazdák a legnagyobb elővigyázatosság mellett rendezik meg a viadalt, mégis egy fontos és átgondolt döntést kellett meghoznunk, edzőmmel @shanetusup. Shane úgy gondolta, hogy edzőként mellettem a helye a versenyen, ám én mégis arra kértem, hogy ezúttal tekintsen el a részvételtől. Úgy gondolom, hogy a mostani helyzetet tekintve a legjobb, ha itthon marad még akkor is, ha a Magyar Csapat tagjaként utazott volna ki. Shane helyzete, különleges státusza miatt – nem magyar állampolgár – egy esetleges bonyodalom során rizikóssá válhat, ezt a rizikót nem szerettem volna felvállalni. Nem volt könnyű meghozni a döntést, de hosszútávon mindenképpen ez a jó megoldás. Bízunk a munkánkban, a belefektetett edzésekben. Shane otthonról fog figyelni, én pedig a legjobb tudásom szerint fogom kivitelezni a megbeszélteket. Jó érzés, hogy bár egyedül megyek ki a versenyre, mégis tudom, hogy otthonról támogat. Plusz mindez egy nagyszerű lehetőség számomra, hogy lássam, profiként miként tudom egyedül megoldani ezt a különleges feladatot. #teamwork

LILIANA♏️ (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés,

A 23 éves úszónő többek között azt írta, hogy „Shane Tusup úgy gondolta, hogy edzőként mellettem a helye a versenyen, ám én mégis arra kértem, hogy ezúttal tekintsen el a részvételtől. Úgy gondolom, hogy a mostani helyzetet tekintve a legjobb, ha itthon marad még akkor is, ha a Magyar Csapat tagjaként utazott volna ki. Shane helyzete, különleges státusza miatt – nem magyar állampolgár – egy esetleges bonyodalom során rizikóssá válhat, ezt a rizikót nem szerettem volna felvállalni.

Nem volt könnyű meghozni a döntést, de hosszútávon mindenképpen ez a jó megoldás. Bízunk a munkánkban, a belefektetett edzésekben. Shane otthonról fog figyelni, én pedig a legjobb tudásom szerint fogom kivitelezni a megbeszélteket.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?