OLDALVONAL

NB I-es edzőket nevelt ki a 81 évesen visszatérő magyar legenda

Huszonhét esztendőt követően újra a Pécs labdarúgócsapatánál vállalt munkát Garami József. A 81 éves edzőlegenda szakmai koordinátorként tér vissza szülővárosa együtteséhez, amely idén az NB II-ben szerepel.
címkék:
  • Szerző: GG

Garami József pályafutása során olyan csapatokat irányított, mint a Pécs, az Újpest, az MTK, a Győr és a Ferencváros. Több jelenlegi NB I-es trénernek volt az edzője: a nyáron a Honvéd kispadját megkapó Bódog Tamásé, a Mezőkövesd sikerkovácsáé, Kuttor Attiláé, a Mol Fehérvárt trenírozó Márton Gáboré, valamint Dárdai Pállal is dolgozott együtt. Sokat köszönhet tehát a magyar labdarúgás az edzőként és szakmai igazgatóként három bajnoki címet nyerő (MTK /1997,2008/, Ferencváros /2004/) Garami Józsefnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: PMFC.HU

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Garami József 1973-ban kezdte az edzői pályafutását a pécsi utánpótlásban. Azóta szinte megszakítás nélkül dolgozott a magyar futballban, a vezetőedzői pozíciótól 2015-ben vonult vissza az MTK-től, de további négy évig a klub szakmai igazgatója volt. Egy év pihenés után azonban újra munkába állt a 81. életévét augusztus 9-én betöltő mesteredző.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?