SPORT

Nagyképű nyilatkozat, ezt meg kell büntetnie a Fradinak

Papíron nincs nehéz dolga a Fradinak, mert a litván Suduva helyett érkezhetett volna nehezebb ellenfél. Igaz, a riválisnál sem szomorkodnak a Ferencváros miatt.
  • Szerző: sk

A Fradi-szurkolók kötelező továbbjutásról beszélnek, persze az Európa-ligának ebben a szakaszában már nincs könnyű ellenfél. Ennek megfelelően a zöld-fehérek is kőkeményen készülnek a Suduva elleni párharcra. Érdekesség, hogy a csata előtt a litvánok is optimisták, egyes újságírók már-már lenézik a magyarokat.
A futball istenei az egyértelműen gyengébb Ferencvárost küldték az utunkba, nem pedig a Dinamo Zagrebet” – ünnepeltek az újságok, s már továbbjutásról is beszélnek. – Egy sokkal gyengébb csapat lehet az ellenfél, a litván szurkolóknak merhetnek nagyot álmodni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost


A litvánok az előző körben a Maccabit búcsúztatták, azonban tévednek, ha abból indulnak ki, hogy az izraeli gárda tavaly kiütötte a Fradit az El-ből. A magyar együttes ugyanis sokkal jobb lett egy év alatt, hála Szerhij Rebrov vezetőedzőnek és a minőségi igazolásoknak.

És ezeket olvastad már?