OLDALVONAL

Nagy változás Shane Tusupnál, ezzel újított az amerikai úszóedző

Ennek a gesztusnak várhatóan nagyon fognak örülni a magyar rajongók.
  • Szerző: GG

Az angol szövegek helyett már magyarul is ír közösségi oldalán Shane Tusup. Hosszú Katinka exe, a jelenleg többek között Szilágyi Liliánát felkészítő tréner ezzel vélhetően a népes magyar követőtáborának kedveskedik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup
Fotó: Instagram

„Minden sportolóm tudja, hogy számíthat rám, ott vagyok a szorítójuk sarkában. Én vagyok az a fickó, aki megtesz értük bármit, bármikor. Fogom a törölközőt. Pipa. Fogvédő...kulacs? Pipa. Pipa. És ami a legfontosabb... mikor feladják és bedobják a törölközőt, mert úgy érzik nem bírják tovább... én odaállok és felrázom őket, hogy kapják össze magukat mert még nem érték el a céljukat, nem hozták ki magukból a maximumot, még van bennük erő bőven! Soha sem hagyom őket cserben és ezt mindannyian tudják ”

- írta a képhez immár magyarul is Tusup.

Every one of my athletes knows that I am their corner man. I’m the guy who does whatever you need whenever you need it. Hold the towel. Check. Hold the mouth guard... spit bucket... water bottle? Check. Check. Check. And most importantly... when they throw the towel in and give up, thinking they can’t go one more round... I throw the towel right back in their face and tell them to get their shit together cause we haven’t reached their goal yet! They haven’t reached their potential yet. They still have more greatest inside of them. I will never ever let them down and they all know this. 🦁 Minden sportolóm tudja, hogy számíthat rám, ott vagyok a szorítójuk sarkában. Én vagyok az a fickó, aki megtesz értük bármit, bármikor. Fogom a törölközőt. Pipa. Fogvédő...kulacs? Pipa. Pipa. És ami a legfontosabb... mikor feladják és bedobják a törölközőt, mert úgy érzik nem bírják tovább... én odaállok és felrázom őket, hogy kapják össze magukat mert még nem érték el a céljukat, nem hozták ki magukból a maximumot, még van bennük erő bőven! Soha sem hagyom őket cserben és ezt mindannyian tudják.🦁 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #olympics #sports #growthmindset #motivation #inspiration #mindset #mindsetmatters #coach #hustle #motivational #succeed #goals #workhard #dreambig #mindsetiseverything #nobodycaresworkharder #work

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?