TÜZELŐÁLLÁS

Nagy a baj Párizsban, Neymart üldözik a szurkolók

A Paris Saint-Germain vezetősége bejelentette, hogy Neymar a klubnál marad. A szurkolók nem örülnek hírnek.
  • Szerző: RIPOST

Habár az eddigi négy forduló során Neymar egyetlen percet sem játszott a Paris Saint-Germainben, a csapat szurkolói folyamatosan gyalázták őt a meccseken. A brazil labdarúgó ugyanis távozni szeretett volna a klubtól, amely egész nyáron az eladásán szorgoskodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Neymar Párizsban marad
Fotó: AFP

Az átigazolás azonban nem jött létre, sem a Barcelonával, sem pedig a Real Madriddal nem tudott megegyezni a PSG, így Neymar a francia fővárosban marad.

A szurkolók azonban nem kérnek belőle, elüldöznék őt. Az AS című lap úgy tudja, a PSG vezetősége a hétvégén a jelentősebb szurkolói csoportok vezéreivel tárgyalt, és arra próbálták rávenni őket, hogy a továbbiakban ne gyalázzák Neymart.

A drukkerek transzparensekkel és gyalázkodó rigmusokkal tüntettek Neymar ellen, ezért a PSG-t 2000 euróra megbüntette a francia liga fegyelmi bizottsága. Mindezt úgy, hogy Neymar pályára sem lépett. Mit tesznek majd a szurkolók, ha a brazil visszatér a csapatba?

A legfőbb szurkolói csoport vezére elmondta, a továbbiakban a csapatot fogják támogatni, és Neymarral szemben közömbösek maradnak...