TÜZELŐÁLLÁS

Messi pofátlan ajánlatot kapott, új kérője ennyire becsüli

Lionel Messi fizetése kapcsán tudott meg új információkat az angol sajtó. A Manchester City csökkentette az ajánlatát.
  • Szerző: Ripost

Jócskán csökkentette Lionel Messinek szóló ajánlatát a Manchester City. Az angol klub 600 millió font helyett már „csak” 430 milliót fizetne a hatszoros aranylabdásnak, ha náluk folytatná a pályafutását – tudta meg a The Sun. Messi fizetése persze ezzel együtt is kiemelkedő lenne...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Messi fizetése aligha okozna gondot a Citynek

Messi fizetése aligha okozna gondot a Citynek
Fotó: AFP

Az angol lap szerint két ok vezetett az új árhoz. Egyrészt Messi pocsékul játszott a Barcelona idei legfontosabb meccsén, a 4-1-re elveszített Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn, másrészt nyáron már 34 éves lesz.

Messi fizetése nem gond a Citynek

A Manchester City tavaly tette meg a 600 milliós ajánlatát a hatszoros aranylabdás argentin sztárnak. Akkor öt évre szerződtették volna a sztárt. Az új ajánlat 170 millióval kevesebb összegről, ám nyolcéves távról szól. Ebből, a tervek szerint, Messi két évet töltene a Citynél, majd az angol klub testvércsapatához, a New York Cityhez kerülne. Sőt, a The Sun szerint pár szezon egy indiai vagy egy arab klub is szóba jöhet.

Messi kapcsán egy éve cikkeznek klubváltásról. Az argentin sztár már nem érzi jól magát a katalán klubnál, amellyel mindent megnyert. Barcelonában márciusban elnökváltás lesz, az egyik jelölt, Joan Laporta azzal kampányol, hogy Messit a csapatnál tartja.

A Manchester City mellett a Paris Saint-Germain vinné napjaink egyik legjobb labdarúgóját, akinek nyáron lejár a szerződése, és ennek értelmében nem kell érte átigazolási díjat fizetni. Könnyen lehet, hogy a City új „pofátlan” ajánlata előnybe hozhatja a párizsiakat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?