TÜZELŐÁLLÁS

Magyar siker is az új tenisz világrekord

Magyar cég biztosította fokvárosi Rafael Nadal-Roger Federer meccs pályaborítását.
  • Szerző: Ripost

Nézőrekordot döntött Roger Federer és Rafael Nadal jótékonysági teniszmérkőzése Fokvárosban, hiszen 51 954-en látták a meccset helyszínen. A találkozót a 2010-es labdarúgó-vb döntőjének helyszínén játszották, így ismét szükség volt egy keményborítású mobil teniszpályára.

Roger Federer és Rafael Nadal Fokvárosban játszott
Fotó: Getty Images

Ezt egy magyar cég, a Rebound Sports Kft. biztosította, amely az állandó keményborítású teniszpályák tervezése és kivitelezése mellett, elindult a mobil teniszpályaburkolatok irányába is. Roger Federer kifejezetten szereti ezt a pályarendszert, így nem véletlenül esett a választása a magyar cég mobil teniszpályájára, annak ellenére, hogy a helyszín hazánktól több min 10 ezer km távolságra van.

A pálya festése Budapesten készült a megrendelő kérésének megfelelően tavaly év végén, egy egyedi salak színben, mely Rafael Nadal kedvenc borításának színére utal, és ezután került vízi úton Fokvárosba.

A Rebound Sports Kft. kifejezetten büszke rá, hogy a részben általuk fejlesztett mobil teniszpálya rendszer közkedvelté vált a top játékosok körében, így a burkolat fejlesztések a jövőben is nagy hangsúlyt kívánnak fektetni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?