KIAJOBB

Hiányzik a focihangulat? Így mehetsz ma a Magyar Kupa döntőjére

A Magyar Kupában az Újpest a 11., a MOL Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt. A két csapat hétfőn este a Puskás Arénában találkozik.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn este, 20 órától rendezik a labdarúgó MOL Magyar Kupa hétfői döntőjét, az Újpest-Fehérvár meccset.

Nikolics és Simon hétfőn este a Magyar Kupa döntőjében kerül szembe egymással

Nikolics és Simon hétfőn este a Magyar Kupa döntőjében kerül szembe egymással
Fotó: Nemzeti Sport

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása alapján a találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. Kiemelték: a járványügyi helyzet kapcsán meghozott intézkedések enyhítésével fél év után ismét szurkolók előtt rendezhetnek hazai labdarúgó-mérkőzést, a stadion területére – a hatósági szabályozásnak megfelelően – a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük.

A döntőre négy árkategóriában – 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért – lehet jegyeket vásárolni, kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség. Klubkártyára viszont nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében.

A döntőben érintett csapatok szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet igényelhet. A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna első szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók kizárólag a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba, az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon.

A Magyar Kupában az Újpest a 11., a MOL Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt.

És ezeket olvastad már?