OLDALVONAL

Magas élet, döbbenetes zsebpénzt kap Ronaldo szerelme

Cristiano Ronaldo finoman szólva sem hagyja, hogy nélkülözzön a menyasszonya.
  • Szerző: Ripost

Tökéletesen illik Cristianó Ronaldóra és párjára, Georgina Rodriguezre a magas élet definícíója. A Juventus labdarúgója és szerelme rendszeresen magánrepülővel, jachttal vagy valamilyen szuperjárgánnyal közlekedik, méregdrága ékszereket hordanak és kizárólag luxusmárkák ruháit viselik. Számos ház és nyaraló növeli a kényelmüket, és rendszeresen álomutazásokról tudósítanak a közösségi oldalaikon.

Georgina Rodriguez Fotó: Getty Images

Természetesen ezt a fényűzó életmódot Ronaldo biztosítja, aki arra is ügyel, hogy Georgina se nélkülözzön. A The Sun információja szerint az ötszörös aranylabdás focista, zsebpénz gyanánt, havi 80 ezer fonttal, átszámolva több mint 30 millió forinttal támogatja párját. Persze Georginának is van saját bevétele, a brit lap szerint egyetlen Instagram-posztért rendre 6600 font (2,5 millió forint) üti a markát. Ezt az összeget egy szponzorcég fizeti, mert a hölgyet már 16,5 millióan követik a közösségi oldalán. Georgina a közösségi oldalakon végzett „melója” mellett a közös gyermeküket Alana Martinát, és a focista másik három csemetéjét, Evát, Mateót és Cristiano Juniort neveli.

Fotó: Instagram

Nem csak Georgina, Ronaldo is aktív a közösségi médiában. Olyannyira, hogy a Busniess Insider üzleti oldal szerint több pénz keres influenszerként, mint labdarúgóként. A portugál klasszisnak évente 47,8 millió dollárnyi (9,5 milliárd forint) bevétele származik a posztjaiból, míg futballtudásáért „csak” 34 milliót (6,7 milliárd forintot) kap. A 34 éves Ronaldo egyetlen reklámposztért közel 1 millió dollárt is elkérhet az olyan márkáktól, mint a Clear Haircare, a Nike Football és a Six Pad Europe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?