OLDALVONAL

Különleges műsor a Sport Tv-n, így emlékeznek Kobe Bryantre

A Sport TV szerdán a tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryant tiszteletére az utolsó mérkőzése köré épülő emlékműsort sugároz.
  • Szerző: ST

Kobe Byrant vasárnap hunyt el helikopter balesetben. A gyász miatt elmarad korábbi csapata, a Los Angeles Lakers mérkőzése, a városi rivális Clippers ellen. A Sport Tv Kobe Bryant emlékműsort sugároz majd szerdán a legendás kosarasas tiszteletére – írja a csatorna közleménye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kobe Bryant
Fotó: AFP

„Csatornánk engedélyt kért és kapott az NBA-től Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozónak az eredeti magyar hangos közvetítésének megismétlésére. A felvétel előtt stúdióbeszélgetést sugárzunk, amelyben a Bryant pályafutását kommentátorként, illetve szakkommentátorként végigkísérő Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs kettős mellett a Bryant ellen pályára is lépő, őt szakértőként számtalan alkalommal elemző Dávid Kornél idézi fel a Lakers és az egyetemes kosárlabdázás legendájával kapcsolatos emlékeit”
- írja a Sport Tv közleménye.

A Kobe Bryant emlékének szentelt adást január 29-én, szerdán 18 órától sugározza a Sport2, majd január 31-én, pénteken 22 órától lesz látható az ismétlés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?