OLDALVONAL

Koronavírus: Tovább főz a Fradi

A Ferencváros április 8-a óta szállít meleg ebédet a Szent László Kórház dolgozóinak.
  • Szerző: ST

Folytatódik az FTC és az LSH közös „Hősöknek főzünk!” akciója. Május 1-től 2 héten át már napi 150 adag ebédet főz a Ferencváros hétköznaponként a László kórháznak – írja a klub honlapja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: fradi.hu

„A „Hősöknek főzünk!” akció keretein belül áprilisban minden nap meleg ebédet és tízórai péksüteményeket szállítottunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház dolgozói számára. Kezdeményezésünket folytatjuk, május 1-től további két héten keresztül hétköznaponként – kérésükre – már 150 adagot, hétvégéken és ünnepnapokon pedig 110 adagot biztosítunk az egészségügyi dolgozóknak. Az akcióhoz csatlakozott a Groupama Biztosító, mely az ételek és a hozzávalók finanszírozásában segít a második szakaszban” – írja a fradi.hu.

A Groupama Aréna cateringes partnere, az Eventrend Group dolgozói az ebédet készítik és juttatják el a kórházba, a Pek-Snack Kft. pedig a tízórai étkezéseket segíti termékeivel. Az akcióhoz május 1-től csatlakozik az Eisberg Hungary Kft. is, akik friss salátákkal egészítik ki az étkezéseket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?