OLDALVONAL

Kiderült a titkos kapcsolat, Shane Tusup újra szerelmes

Hosszú Katinka korábbi férje és edzője, Shane Tusup nemrégiben tért vissza a medencék partjára önkéntes száműzetéséből. Az amerikai fenegyerek ráadásul újra szerelmes.
  • Szerző: ST

Shane Tusup és Hosszú Katinka az év elején váltak el egymástól hivatalosan is. A megromló kapcsolat után az amerikai padlóra került. A háromszoros olimpiai bajnok tréner az uszodai életet is maga mögött hagyta, a golfozásba menekült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Shane Tusup
Fotó: Instagram

Nemrégiben azonban nagy bejelentést tett, Hosszú Katinka riválisát, az olasz Ilaria Cusinatót fogja edzeni, valamint a fiatal magyar tehetséget, Bujdosó Zsombort. A csapat jelenleg Olaszországban készül, ahol velük él Shane Tusup új szerelme is.

„A csapat többi tagjával élek, Padovában béreltünk egy házat: Shane Tusup, a barátnője, Bujdosó Zsombor, egy operatőr és én. Ez nagyon megkönnyíti az „Olimpia sötét ló” projekt (websorozat, a szerk.) megvalósítását is”

– nyilatkozta Ilaria Cusinato a SwimSwam Magazinnak.

Ilaria Cusinato és Shane Tusup (fotó: Instagram)

 

Nagyon boldog Shane Tusup

Eddig sehol nem lehetett látni képet Tusup titkos szerelméről, így lehet, hogy Cusinato véletlenül árulta el ezt az információt az interjúban. Mindenesetre az biztos, hogy Shane Tusupnak jót tesz az új kapcsolat, a az utóbbi időben rendkívül motiváltnak és boldognak látszik a közösségi oldalán.
A válás után Hosszú Katinka már rendszeresen felvállalja új párját, Gelencsér Mátét. Ezért is meglepő, hogy a sokszor feltűnési mániában „szenvedő” Tusup miért nem mutatta még meg a barátnőjét a nagy nyilvánosság előtt.

Együtt a csapat: Bujdosó Zsombor, Shane Tusup (középen) és Ilaria Cusinato (fotó: Instagram)

 

Olimpia aranyat ígér Cusinatónak

Tusup tehát az új szerelemmel még nem szúrt oda Katinkának, de azzal már igen, hogy olimpiai aranyat ígért Cusinatónak, aki Katinka fő számaiban (200, 400 vegyes) indulhat majd Tokióban.

„Amikor átveszed majd az olimpiai aranyérmet... amit már majdnem most garantálni tudok neked, rájössz, hogy megérte ez az egész. Meg kell tanítanod a testednek azt, hogyan „ölje” meg saját magát az olimpiai döntőben”

– mondta el Shane Tusup olasz tanítványának az „Olimpia sötét ló” egyik epizódjában.

És ezeket olvastad már?