KIAJOBB

Váratlan fordulat, ebben bízhat Király Gábor

Helybenhagyta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Király Gábor három mérkőzésre szóló eltiltását. A Haladás kapusa azonban nem hagyja annyiban az ügyet. Felháborodása jogos, információnk szerint nem is lehet hallani Király Gábor káromkodását.
  • Szerző: ST

Király Gábor a Ferencváros elleni bajnokin piros lapot kapott, miután hevesen reklamált Karakó Ferenc játékvezetőnél. Úgy tudjuk, a bíró a jegyzőkönyvbe azt írta, hogy a válogatott rekordere az édesanyját szidta. Király szerint ebből egy szó sem igaz.


Teljesen normális hangnemben szóltam Karakóhoz, egyetlen szitokszó, vagy káromkodás nem hagyta el a számat

– nyilatkozta az esetről a mérkőzést követően Király a Haladás honlapján.


A kapus szavait támasztja alá, hogy a keddi meghallgatáson lejátszották az esetről készült hangfelvételt, amit a játékvezető „fülese” rögzített. Információnk szerint semmi sem hallatszott Király szavaiból.
Király állítása szerint azt reklamálta a játékvezetőnél, hogy a zöld-fehérek vezető góljánál ketten lesen álltak. Azért is lenne meglepő, ha Király káromkodott volna, mivel a pár nap múlva a 43. születésnapját ünneplő hálóőrt egész pályafutása alatt egyszer sem állították ki. Mivel bőszíthette fel akkor Karakó Ferencet?


Mondtam, hogy ketten lesen álltak. Azt kérte, menjek el onnan. De mondtam: akkor is ketten lesen álltak, kérdezze meg a partjelzőt. Erre előhúzta a sárga lapot, mire mondtam: akkor is lesen álltak, nézzétek vissza, hogy les volt. Újra mondta, hogy menjek innen, mire én is megismételtem, hogy akkor is les volt. Erre felmutatta a piros lapot. Ez volt körülbelül a nyolcszázkilencvenedik meccsem és soha nem voltam kiállítva

– nyilatkozta Király a haladas.hu-n.


Ami biztos, a fellebbezésnek nincs halasztó hatálya - Király kihagyja a Puskás Akadémia elleni találkozót, pedig a sereghajtó Haladásnak létfontosságú lenne a kiesés elleni harcban a korábbi 108-szoros válogatott kapus játéka.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?