KIAJOBB

Ütős sztorit akarsz? Ezt nézd szombaton!

Három hét szünet után a hétvégén folytatódik a labdarúgó NB I. A 12. fordulóban olyan meccset játszanak, amely parádés találkozót idéz.
címkék:
  • Szerző: mv

A Diósgyőr a Videotont fogadja szombaton az NB I-ben,és 18 évvel ezelőtt egy 49 éves kapussal, Veréb  Györggyel tette ezt. Kuriózumnak ez az egy sztori is elég lett volna, ám azon a meccsen tovább csavartak egyet a történeten.

A veterán Veréb derekasan tette a dolgát, csak egy gólt kapott, csapata pedig 4-1-re vezetett, amikor a 68. percben lecserélték. Dávid Gábor állt a helyére, akit viszont 15 perccel később kiállítottak, mert a 16-oson belül szabálytalankodott.

Kapus nélkül maradt a Diósgyőr, Tornyi Barnabás edző jobb híján a középpályást, Kiser Lászlót küldte a kapuba, aki elöl már közmegelégedésre teljesített, hiszen ő szerezte csapat negyedik találatát. Ezúttal viszont 11-est kellett volna hárítania.

Az sem okozott gondot neki, Kiser megfogta Róth büntetőjét, majd a 89. percben Waltner löketét is védte. A Diósgyőr 4-1-re nyert egy olyan meccsen, amit azóta is emlegetnek arrafelé.

Ütős sztori! Már csak a múlt miatt is érdemes lesz megnézni a két csapat szombati összecsapását. A DVTK-Videoton találkozót 18 órakor játsszák, és az M4 Sport közvetíti.

címkék:
És ezeket olvastad már?