KIAJOBB

Újabb leleplezés Hosszú Katinkáról, itt a második kisfilm

Karácsonyig kell várni, hogy végre megnézhessük a dokumentumfilmet.
  • Szerző: sk

Karácsony környékén lesz látható a Hosszú Katinka életéről, pályafutásáról készülő dokumentumfilm. A sportolónő környezetében már második éve forgat a profi stáb, elkísérik őt a versenyekre, edzőtáborokba, sőt, a sportolónő a magánéletébe is enged bepillantást.

Hosszú Katinka gyors felépülést kíván sérült riválisának

Hosszú Katinka imádja a forgatást
Fotó: MTI

Az alkotók – Pálinkás Norbert rendező vezetésével – elkészítették a dokumentumfilm második teaserét, ami esszenciális bepillantást ad a készülő filmbe.
Hosszú Katinka kiemelte:
“Telitalálat ez a beharangozó, nekem nagyon tetszik. Tükrözi a filmet, azt az attitűdöt, ahogy a stáb dolgozik: mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni. Szóval nincs más választásom: jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok. Ez most végre összejött: számomra a leglényegesebb, hogy újra tudok versenyezni, kifejezetten vidám vagyok és optimista. A versenyzés pszichológiai hadviselés is, nekem az a legfontosabb, hogy mentálisan jól legyek. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan minden a helyére kerül, Mátéval az élen sokan segítenek, szépen haladok a cél felé.”

A két előzetest ITT nézheted meg!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?