KIAJOBB

Storck kirakja a kezdőből Szalait?

A szövetségi kapitány meglepő húzásra szánhatja el magát. Korábban már Norvégia és Izland ellen is váratlant húzott. Böde, Nikolics vagy Németh lehet a kezdő.
  • Szerző: acf

Repülőre szállt a magyar labdarúgó-válogatott, amely 3-2-re kikapott Svájctól, illetve egy hónapja gól nélküli döntetlent ért el a Feröer-szigetek ellen. A magyar válogatott szövetségi kapitánya elárulta az MTI-nek, hogy lesznek változások a kezdőcsapatban, de arról nem kívánt beszélni, hogy mennyi és kiket érint.

A %% szerint elképzelhető, hogy Bernd Storck ismét váratlant fog húzni. Szalai Ádám volt a magyar csapat legjobbja Svájc ellen, két gólt is lőtt, de könnyen elképzelhető, hogy Lettországban a kispadra szorul.

A szövetségi kapitány nem először játszaná el ezt a taktikai húzást, ha csak pár nap van két válogatott találkozó között, akkor Szalai Ádámot pihenteti. Így tett a Norvégia elleni pótselejtező második meccsén, és az Eb második, Izland elleni találkozóján is. Mindkét alkalommal Priskin Tamás kapott szerepet, de a Slovan Bratislava csatára sérülés miatt most nem került a keretbe.

Emiatt ha Storck változtat, akkor kezdőként kaphat szerepet Nikolics Nemanja, Böde Dániel, vagy Németh Krisztián. Az is benne van a pakliban, hogy a német szakember kockáztat, és kettő vagy három támadót is bevet a lett védelem feltörése érdekében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?