KIAJOBB

Ronaldónak durván beszóltak, balhés elődöntő jöhet

Beszólással melegített a chilei Arturo Vidal a portugálok elleni mai Konföderációs Kupa elődöntőre. Cristiano Ronaldót vette célba.
  • Szerző: mv

Európa és Dél-Amerika bajnoka találkozik szerdán este egymással Kazanyban, ahol a döntőbe jutás a tét. A Portugália-Chile meccs igazi sztárparádét hozhat, hiszen többek között Cristiano Ronaldo és Arturo Vidal feszül egymásnak.

Utóbbi csípős nyilatkozattal vezette fel az ütközetet, amit a négyszeres aranylabdásnak címzett.

Cristiano egy okostojás, átnézek rajta, számomra ő nem létezik.

Már üzentem a müncheni csapattársamnak, Joshua Kimmichnek, hogy a döntőben újra találkozunk."

Vagyis Vidal biztos a sikerben, ez esetben pedig a Németország-Mexikó találkozó győztesével találkoznak a fináléban. A chilei rosszfiú azóta finomított a nyilatkozatán, azt mondta, arra gondolt, hogy számára nem létezik legyőzhetetlen ellenfél, senkitől sem tart.

Nem Ronaldót szólta le, habár azt nem cáfolta, hogy okostojásnak tartja. A Portugália-Chile mérkőzést szerdán 20 órakor játsszák, Ronaldo alighanem a pályán válaszol Vidalnak…

Ronaldo a legeredményesebb

Chile még soha nem győzte le Portugáliát. Eddig háromszor ütköztek meg, egy mérkőzés döntetlenre zárult, kétszer az európai alakulat nyert.

Mindössze egyszer találkoztak tétmeccsen, az 1928-as amszterdami olimpián Portugália 4-2-re nyert.

Két góllal és egy gólpasszal Cristiano Ronaldo a Konföderációs Kupa legeredményesebb játékosa. A chileiek és a portugálok kapták a legkevesebb gólt eddig (2).

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?