KIAJOBB

Robben és társai: világválogatottal játszhat az NB I-es focista

Varázslatra készül Ben-Hatira. Ki gondolta volna: a Honvéd légiósa többek között Sneijder és Cannavaro társaságában lép pályára!
  • Szerző: vav

Meghívást kapott Rafael van der Vaart október 13-i búcsúmérkőzésére Änis Ben-Hatira, a Budapest Honvéd tunéziai-német középpályása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Van der Vaart meghívta a búcsúmeccsére
Fotó: Instagram

A 109-szeres holland válogatott labdarúgó a Hamburger SV csillaga volt, amikor Ben-Hatira tiniként felkerült az első csapathoz. Későbbi Bundesliga-pályafutásuk során ellenfélként is szembekerültek a HSV és a Hertha meccsein.

Ben-Hatira (balra) itt már Van der Vaart (pirosban) ellenfeleként
Fotó: AFP

Most a nagyszabású hamburgi gálán, a Volksparkstadionban az egyik csapatban „Rafa HSV-sztárjai” játszanak majd (köztük Ben-Hatirával), a másik pedig fölér egy világválogatottal. A „Rafa All Stars” olyan neveket vonultat föl, mint például Arjen Robben és Wesley Sneijder, vagy éppen Fabio Cannavaro. Van der Vaart két hamburgi időszaka mellett többek között a Real Madridban és a Tottenhamben is világklasszisok mellett szerepelt.

„Köszönöm a meghívást, batátom! Egy nagy játékos hagyja el a nagy színpadot. Akkoriban 17 évesen sokat tanultam tőled, és örülök, hogy az utolsó mérkőzéseden ott lehetek, és még egyszer utoljára varázsolhatunk veled a pályán”

– posztolta büszkén Ben-Hatira, aki sérüléséből felépülve idén három meccsen játszott az NB I-ben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?