KIAJOBB

Visszatérnek a sztárok a Puskás Arénába, jövő héten is BL-rangadó lesz Budapesten

Nagyon bejött nekik a Puskás Aréna: már a második Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő párharc visszavágójára térnek vissza a sztárklubok.
  • Szerző: Ripost

Jövő kedden a Puskás Arénában rendezik a Manchester City és a Borussia Mönchegladbach labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is – jelentette az MTI. Erre ugyanazért van szükség, amiért a Liverpool-RB Leipzig összecsapása esetében is újra a Puskás Aréna a BL-rangadó helyszíne. A német csapatoknak ugyanis az Angliából való hazatérést követően két hétre karanténba kellett volna vonulniuk. Előbbi párharc második felvonását szerdán (ma) rendezik a Puskás Arénában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Puskás Aréna legnagyobb elismerése, hogy már a második BL-rangadó visszavágójára térnek vissza a sztárklubok

A Puskás Aréna legnagyobb elismerése, hogy már a második BL-rangadó visszavágójára térnek vissza a sztárklubok
Fotó: MTI

Mindkét párosítás első mérkőzését „idegenben” – szintén a Puskás Arénában – 2-0-ra nyerték az angol csapatok.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a két klubnak, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetségnek is köszönetet mondott az együttműködésért.

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt, valamint a Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?