KIAJOBB

Pofára ejtették C. Ronaldót, jöhet a hiszti!

Ellopták tőle a show-t a Barcelona és az Atlético ászai. Sőt, madridi csapattársát is díjazták, csak őt nem.
  • Szerző: vav

Ajjaj, ebből óriási hiszti lesz! A spanyol focibajnokság előző szezonjában 36 meccsen 35 gólt termelt Cristiano Ronaldo - mégsem kapott díjat a La Liga díjátadó gáláján. Mindezt BL-győztes és Európa-bajnokként.

A legjobb csatárnak annak ellenére a nagy riválist, Lionel Messit választották, hogy "csak" 26 gólig jutott. A másik Barca-klasszis, a 40-nel gólkirály Luis Suárez a liga nemzetközi klasszisának járó World Player-díjat happolta el CR7 elől.

A madridi vetélytárs csillaga, Antoine Griezmann pedig nem csak a legjobb futballistának járó elismerést kapta meg, de a játéka és személyisége alapján a szurkolók is megszavazták a bajnokság "ötcsillagos kedvencének".

Szépen körüllőtték tehát C. Ronaldót, akit talán az is tovább bőszít, hogy csapattársa, Luka Modric bezzeg kapott díjat: a legjobb középpályásként. Márpedig tudjuk, milyen látványosan nehezen viseli a portugál klasszis, ha nem ő van a középpontban...

Nem bővült tehát Cristiano Ronaldo bámulatos trófeagyűjteménye:

Egy sokkal gonoszabb Twitter-bejegyzés szerint így tombolt a számára zárt ajtó mögött:

Egyébként a legjobb kapusnak Jan Oblakot, védőnek Diego Godínt, edzőnek Diego Simeonét (mindhárom Atlético) választották. A legnagyobb ígéret pedig a tavaly még a Real kölcsönjátékosaként az Espanyolban szerepelt Marco Asensio lett.

 

És ezeket olvastad már?