KIAJOBB

Pánik Nikolics miatt, az amerikaiak utolsó esélyről beszélnek

Hetek óta kínlódik a magyar csatár és csapata. Korábban a bajnoki címről álmodoztak, most már csak az utolsó lehetőségekben reménykedhetnek.
  • Szerző: ripost

„Újra szörnyű minden.” Így kezdte legutóbbi elemzését az amerikai focibajnokság hivatalos oldala. A lényeg: Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire ugyan parádésan kezdte a bajnokságot, ám hetek óta egyre gyengébb formát mutat. Mióta a magyar focista nem szállítja a gólokat, a Fire szinte képtelen nyerni. A csapatjáték pedig annyira szörnyű, mint a rossz emlékű tavalyi szezonban.

Nikolics gólcsendje egyre inkább aggasztja az amerikaiakat, akik úgy vélik, a hétvégi forduló az egyik utolsó esély lehet a magyar csatár feltámadására. A cikkben kiemelik, Nikolicsék következő, magyar idő szerint hétfő éjszakai meccsén hiányzik majd az ellenfél legfontosabb védője, aki nélkül szervezetlenebb lehet a csapat védekezése.

Mi más segíthetne a válogatottságot átmenetileg lemondó focistának, mint egy meggyengült védelem? A rangado.hu-nak nyilatkozó szakértő szerint a Chicago még csak épülő csapat, szűk kerettel, kevés cserelehetőséggel. Szinte törvényszerű az ilyen együttesek formahanyatlása. Márpedig így nem reális elvárás a magyar csatár által is emlegetett bajnoki cím, ehhez további igazolásokra lesz majd szükség.

No, meg további Nikolics-gólokra, tesszük hozzá mi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?