KIAJOBB

Nicsak, ki akadt ki: súlyos jelmezét hibáztatja a sztár

Hülyeség volt fölvennie az extravangáns gúnyát. Nem bírták a lábai a kiképzést: kifáradt már a nagy fellépése előtt.
  • Szerző: vav

Különös indokkal magyarázza Deontay Wilder, hogy a hétvégi Las Vegas-i gálán technikai KO-val kikapott a Tyson Fury elleni címmérkőzésén a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki övéért.

Fotó: Profimedia

A 34 éves amerikai bunyós szerint leginkább azért maradt alul brit ellenfelével szemben, mert túlságosan nehéz volt a gúnyája, amiben bevonult a szorítóba.

„Sokminden rosszul ment a küzdelem előtti percekben, de enyém minden felelősség. Súlyos árat fizettem azért, mert a lábaim nem voltak valami jó állapotban a jelmez miatt. Túl nehéz volt, több mint negyven fontot (körülbelül 18 kilogrammot – a szerző) nyomott. Tíz-tizenöt percig volt rajtam már a bevonulás előtt is, mire levehettem. Aztán a gyaloglás a ringhez, majd a magas lépcsők. Felért egy kiadós edzéssel a lábaimnak. Amint levettem a maskarát, tudtam, változott a helyzet, és a harmadik menetben teljesen ki is készültem. Mintha eltűntek volna a lábaim, gyorsan túlélő üzemmódba kellet kapcsolnom. De ismernek, felemelem a pajzsom, egy harcos vagyok”

- mondta az eddig veretlen Wilder az extravagáns jelmezről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?