KIAJOBB

NCIS-főszerepre hajt az amerikai futball sztárja

Még csak egy rövidfilmben játszott akcióhőst, de máris LL Cool J szerepét pécézte ki magának az NCIS Los Angeles-sorozatból Kerry Rhodes. A nemrég visszavonult NFL-játékos csak akkor lenne zsaru helyett gonosztevő, ha a végén ő nyerne.
  • Szerző: Ripost

Vernon Davishez hasonlóan akcióhős zsaruként tör színészi babérokra egy másik NFL-sztár is. Kerry Rhodes 2012-ben hagyott föl az amerikai futballal. Habár híre kelt, hogy homoszexualitása miatt vált nemkívánatossá a profiliga csapatainál, ezt tagadta, és színészi, produceri terveiről beszélt.

A New York Jets és az Arizona Cardinals korábbi megtermett védője nemrég szerepelt is a Protocol című rövidfilmben. Egy kommandóst alakított, aki szökött bűnözők karmai közül szabadított ki egy túszul ejtett fiatal lányt.

Kitúrná LL Cool J-t?

A rendező, Elliot Field a TMZ Sportsnak elárulta, hogy a sztár maga jelentkezett nála az ötlettel, és néhány nap múlva már forgattak is. Az exsportoló kezdő színész létére olyan profin dolgozott, hogy három hét alatt kész is voltak a munkálatokkal. Kerry Rhodes elmondta:

Megidéztem a bennem lakozó LL Cool J-t, most pedig már jöhet is a szerepe az NCIS-ből!

Akkor sem keseredne el, ha a Los Angeles-i helyszínelők kopóját játszó rapper helyett korábbi ellenfelével, Vernon Davisszel vetné össze a sors a kamerák előtt is. Rhodes amondó, ha a szuperhős szerepe már foglalt, hajlandó egy gonosztevőt is megformálni, de akkor a végén úgyis ő nyerne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?