KIAJOBB

Nagy magyar teniszsiker született, amíg te aludtál

Nem véletlenül repes a boldogságtól a legjobb magyar játékos. Babos ünnepelhet, Fucsovics sérülten küzdött nagyot.
  • Szerző: vav

Nagyüzemet tartottak legjobb teniszezőink: Babos Tímea párosban győzelemmel mutatkozott be, Fucsovics Márton egyesben kiesett a második fordulóban az ausztrál nyílt bajnokságon. Timi a francia Kristina Mladenovic oldalán címvédőhöz méltón kezdett: a másodikként kiemelt páros 6:0, 6:3-ra legyőzte a Raluca-Ioana Olaru, Galina Voszkobojeva (román, kazah) duót.

„Nagyon stabil és jó mérkőzést játszottunk. Természetesen minden meccsen lehet tanulni, ma is voltak kisebb zökkenők, de ezekből is jól jöttünk ki.

Örülök a győzelemnek! Úgy érzem, én kifejezetten jól játszottam, pedig jó ideje nem párosoztunk együtt. Mégis remek teniszt játszottunk, ennek nagyon örülök!

µ lelkendezett hivatalos honlapján Babos az alig egyórás meccs után.

A férfi egyesben kevesebb oka volt az örömre Fucsovics Marcinak, aki a második körben igazi nagyágyúval, a 11. helyen kiemelt Borna Coriccsal mérkőzött meg.

A sérüléssel is küzdő magyar játékos az ápolásával és esőszünettel megtört találkozó végén hatalmasat küzdött, több meccslabdát is hárított, de három szettben vereséget szenvedett (4:6, 3:6, 4:6).