KIAJOBB

Munkába állt Dárdai, viccelődve kezdte az évet

Indul a rövidke téli felkészülés. Van, amiről hallani sem akar az ünnepek után visszatérő focistáitól a Hertha magyar edzője.
  • Szerző: vav

A rövidke – és Dárdai Pál számára szomorú – téli szünet után, a Hertha BSC már kedd délután elkezdni a felkészülést a tavaszi mérkőzésekre. Nem sok idő áll a magyar vezetőedző rendelkezésére, hiszen a következő hétvégén folytatódik a német labdarúgó Bundesliga. A 18. fordulóban Stuttgartba látogatnak a féltávnál 10. helyezett berliniek.

 

Fitten várjuk vissza a srácokat, és fölszedett karácsonyi szalonna nélkül

– mondta mosolyogva Dárdai, akinek nincs miért aggódnia, hiszen személyre szabott edzéstervvel küldte szabadságra a focistáit. Aki mégsem tartotta a versenysúlyát, az pénzbüntetésre és persze pluszmunkára számíthat.

A magyar tréner főnöke, Michael Preetz menedzser elmondta: elégedett a megfiatalított Hertha őszi szereplésével, de még inkább bizakodó a visszavágókörrel kapcsolatban. Ha megismétlik, vagy túlszárnyalják a 24 pontos őszt, akkor jó évet zárnak.

A Hertha idén nem megy külföldi edzőtáborba, a hétvégén egy bielefeldi téli tornán az 1. FC Köln elleni 2x30 perces edzőmeccsel, majd a helyosztóval készül a tétmérkőzésekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?