KIAJOBB

Minden a régi, három hónapja nem volt ilyen hétvégéjük a fogadóknak

A magyar és a német meccsek mellett újra pályán az angolok, az olaszok és a spanyolok.
címkék:
  • Szerző: SK

A Bundesliga után újabb európai topligákban indulnak újra a küzdelmek a következő napokban. Ezek közül elsőként a spanyol élvonal folytatódik, amit a Tippmixprón regisztrált fogadók a megszokott módon élő streamen is követhetnek, ahogy a La Liga – és számos más bajnokság – többi mérkőzését is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Az olasz labdarúgás rajongói számára is felgyorsulnak az események, a héten ugyanis sor kerül az Olasz Kupa elődöntőinek visszavágóira, azaz újra pályára lép a Juventus, a Milan, a Napoli és az Internazionale is. A június 17-én újrainduló angol Premier Liga is kiemelkedő rangadókkal tér vissza. Jövő héten a Manchester City – Arsenal, a Tottenham – Manchester United és az Everton – Liverpool találkozó is szerepel a programban – ahogy a Tippmix és a Tippmixpro kínálatában is. A folyamatosan bővülő sportfogadói kínálat már május első hetétől éreztette hatását, amelyet az egységnyi fogadások száma is jól mutat: míg a május 4-10. közötti időszakban 5 millió, addig a múlt héten már összesen közel 11,5 millió fogadást regisztrált a Szerencsejáték Zrt. a Tippmixen és a Tippmixprón. A mögöttünk hagyott hét abból a szempontból is érdekes, hogy az idei év legjobb eredményét hozta a Tippmixpro forgalmának szempontjából.

Érdekes adalék, hogy a múlt hétvégén lejátszott Bundesliga-forduló kilenc mérkőzése kapcsán közel 5 millió egységnyi fogadás érkezett be a Tippmixen és a Tippmixprón összesen, és bár több mérkőzés is meglepetéssel zárult, így is több mint 474 millió forint nyeremény kapcsolódott ezen találkozókhoz.

címkék:
És ezeket olvastad már?