KIAJOBB

Minden a PSG-n múlik: őrült pénzért venne magyar focistát a sztárklub

100 milliós SMS-ről szólnak a hírek. Dzsudzsák rekordja a fasorban sem lesz, ha nyáron elengedi Szoboszlait a Salzburg.
  • Szerző: vav

A sokat emlegetett Juventus- és Internazionale-vonal az utóbbi hónapokban halványodni látszik, mégis Olaszországban köthet ki Szoboszlai Dominik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Válogathat a jobbnál jobb ajánlatok közül
Fotó: Instagram

A Red Bull Salzburg 19 éves magyar labdarúgóját az AC Milan mellett a Laziónál is a legfőbb kiszemeltek között emlegetik. Sőt, a Gazzetta dello Sport szerint biztosra vezető: ha a Juve mögött egyetlen ponttal lemaradva második római csapat eladja Szergej Milinkovics-Szavicsot a Paris Saint-Germainnek, akkor a magyar tehetség érkezik a helyére.

A monogramja miatt SMS-ként emlegetett szerb középpályást 100 millió euróért (jelenlegi árfolyamon 35 milliárd forint) vinné a PSG, s az olasz lap szerint 40 millió euróba (14 milliárd forint) is kerülhet Szoboszlai kivásárlása a salzburgi szerződéséből.

Dzsudzsák (balra) rekordját messze felülmúlhatja Szoboszlai
Fotó: Szabolcs László

A lap szerint az osztrákok gyengébb tavasza miatt valamennyit talán alkudhat a Lazio a vételárból, de így is bőven megdőlhet az eddigi magyar rekord: Dzsudzsák Balázst 2012 januárjában 19 millió euróért (6,7 milliárd forint) vette meg a Dinamo Moszkva az Anzsi Mahacskalától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?