KIAJOBB

Micsoda gólok! Leolvastuk Dárdai szájáról, mit ordított - videó

Pali, nincs mese, ebből európai kupameccsek lesznek! Szebbnél szebb Hertha-gólok, örömében kiabáló, játékosát csókoló és táncoló edző. Nézd meg a Schalke-verés lényegét!
  • Szerző: vav

A német focibajnokság pénteki rangadóján 10 éves átkot tört meg a Hertha BSC üldözője, a Schalke 04 legyőzésével. Dárdai Pál csapata ezzel a 26. fordulóban megerősítette a harmadik helyét. Vagyis: az egyik legerősebb riválisa ellen óriási lépést tett a 17 éve várt európai kupaszereplés felé.

Hiába szeretné húzni-halasztani ezt a témát volt szövetségi kapitányunk. Lassan már csak az lehet a kérdés, hogy a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában indulhat-e az ősz elején még kiesőjelöltként kezelt csapata.

Erre még aludjunk egyet! Dolgozunk tovább, és meglátjuk, mi sül ki belőle.

- mondta erről a témáról a mumus legyőzése után az ünnepelt magyar edző.

"Óriási elismerésem a csapatnak, egészen a végéig nagyon jól mentünk. Támadni akartunk, és ezt teljesítettük is."

A Schalke-edző André Breitenreiter is teljesen megérdemeltnek nevezte a Hertha győzelmét. Sőt, azt mondta, a meccs egyes szakaszaiban örülhettek, hogy megúszták kétgólos vereséggel.

Minden további dicshimnusz helyett íme, a Hertha szebbnél szebb góljai, valamint Dárdai kitörő gólöröme a berlini Olimpiai-stadion 52 ezer nézője előtt:

Jól olvassuk le a szájáról Ibisevic gólja után, hogy "Fussball! Fussball! Fussball"?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?