KIAJOBB

Megtudtuk, ők közvetítik a magyar Eb-meccseket

Négy kommentátorral, két stábbal utazik az MTVA Franciaországba. Már azt is tudjuk, hogy a magyar válogatott meccsein kik lesznek a riporterek.
  • Szerző: szz

Mint arról a %% már beszámolt, megvan a Magyar Televízió utazó csapata a labdarúgó-Európa-bajnokságra. A találkozók az M4 sportcsatornán lesznek láthatóak, a kommentátorállásban pedig az általunk már beharangozott négyes, Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid foglal majd helyett.

A csatorna sajtótájékoztatóján azt is megtudtuk, hogy a számunkra oly fontos magyar csoportmeccseken kik lesznek a riporterek.
Nos,

az osztrákok és a portugálok elleni csatát Hajdú B. István közvetíti, Izlanddal szemben pedig Gundel Takács Gábort hallhatjuk majd.

Továbbjutás esetén is ebből a párosból kerül ki a kommentátor.

Az is eldőlt, hogy a nyitómeccset és a döntőt egyaránt Hajdú B. közvetíti. A kommentátorok egyébként meg is tippelték, ki nyeri az Eb-t. Székely Dávid az olaszokra voksolt, a többiek pedig a németekre.

A %% munkatársai is a tippeltek. Újságírónk Hollandia távollétében Németországot választotta nyertesnek, fotósunk pedig hosszas gondolkodás után a házigazda franciákat jelölte meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?