KIAJOBB

Meglepő döntés: sportágat vált a gyorskoris olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor

Kiegészítő sportként űzi a bringázást. A Fradi legendás gyúrója egykori sokszoros bajnokként tanácsokkal és kerékpárral is ellátná.
  • Szerző: Ripost

Szeptember végén részt vesz a magyar pályakerékpáros bajnokságon a 2018-as téli olimpián aranyérmes Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak szobabiciklin kiváló kiegészítő sport számukra a kerékpározás
Fotó: Instagram

A rövid pályás gyorskorcsolya magyar klasszisai számára a verseny formájuk javítását szolgálja, az eredmény másodlagos – derül ki a Bors cikkéből.

Sziasztok, komoly kerékpáros edzésekbe kezdtünk idén! Nagyon szerettem volna egy profi országúti kerékpárt és a @bringaland-től kaptam egy hatalmas kedvezményt és annál több tanácsot és segítséget. Ezekkel a képekkel szeretném nekik megköszönni és majd az eredményeimmel 😜💪🏼🥇 Ha bármilyen segítségre lenne szükségetek forduljatok hozzájuk bizalommal 🙏🏼 #ad

A gyorskorisok beugrásáról Bodnár József, az FTC labdarúgóinak korábbi legendás gyúrója elmondta: remek ötletnek tartja.

„Amikor én versenyeztem, Takács András hosszú pályás gyorskorcsolyázó kiegészítő sportág gyanánt szintén tekert a Millenáris teknőjében, edzésidőszakban fekve nyomásban két mázsával is elbánt, hiszen ez a két sportág ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatja meg”

- emlékezett vissza Bodnár, aki ifjúkorában nyolc bajnoki címet szerzett pályakerékpárosként.

A Fradi kerékpáros-szakosztályának résztulajdonosaként azt üzente Liu Shaolin Sándornak, hogy szívesen ellátja szakmai tanácsokkal, sőt kölcsönben egy remek kerékpárt is felajánlott neki a bajnokságra.

„Attól nem kell tartania, hogy bukik, elvégre a mozgáskoordinációja különleges, és az egyéni indításos versenybe nevezik”

- mondta Bodnár.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?