KIAJOBB

Megható üzenetet küldött Marco Rossi a karanténból

Olasz kapitányunk elárulta: előre tudott mindent az otthoni tévéjén követett válogatott meccsről.
  • Szerző: vav

Marco Rossinak a koronavírus miatt pesti lakásából kellett végigkövetnie a szerda esti magyar-török Nemzetek Ligája-mérkőzést (2-0) is. Olasz szövetségi kapitányunk az Európa-bajnoki szereplés és a csoportgyőzelem kiharcolásának megünnepléséről is lemaradt, de ma megható üzenetet küldött a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy héten belül két hihetetlen eredmény. Olyan boldog és a fiaira oly büszke az ország. A játékosok, a stáb és a szurkolók megbecsülése érezhető. Néhány évvel ezelőtt el sem tudtam volna ezt képzelni, és ez igazán szívet melengető. Mindannyiótoknak nagyon köszönöm ezt a pillanatot!”

- üzente az olasz szakember, aki a várakozáson felüli sikerek láttán legfeljebb azt sajnálhatja – de azt nagyon! – hogy személyesen nem lehetett jelen az utóbbi meccseken.

A munkatársaival házi karanténjából telefonkapcsolatot tartó Rossi a szövetség honlapján elmondta:

„Speciális helyzetben néztem a mérkőzést, hiszen a televízión keresztül figyeltem a pályán történteket, és közben telefonon keresztül voltam kapcsolatban a stábommal – fogalmazott a kapitány. – Fokozta a helyzet érdekességét, hogy a valós történésekhez képest több másodperces csúszással láttam a képet, ezért telefonon már előbb értesültem bizonyos eseményekről, mint ahogy a saját szememmel láttam volna. Már a mérkőzés első félidejében is csoportgyőzelemre álltunk, de csak akkor nyugodtam meg, mikor a telefonomon megkaptam az információt, hogy megszereztük a második gólunkat is”

- emelte ki a technikai nehézséget Marco Rossi.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?