KIAJOBB

Majka már tudja a BL döntő eredményét!

Na, de mit ért a rapper ûrfocin? És hogyan valósul meg ez a pályán az európai futball csúcsmeccsén?
  • Szerző: Ripost

Tükörsima Barcelona-győzelmet vár Majka a szombati Bajnokok Ligája döntőjében. A rapper szerint a Juventusnak szemernyi esélye sem lesz a katalán sztárcsapattal szemben.

A Juventus nem ellenfél, nem fog meglepetést okozni. Attól tartok, hogy unalmas meccs lesz.

Majka elárulta a -nak a finálé dramaturgiáját. Úgy véli, a Barcelona gurigázni fog, járatja a labdát, bevág kettőt, és azt fogjuk látni, amit az elmúlt hat év során: kisszögletek, rövid passzok, eldugják a labdát, és megnyerik a kupát.

Focifarsang lesz. Ûrfocit játszik a Barcelona, a világ legjobb csapata. Játszva rúgtak volna hét gólt, annak a Bayern Münchennek, amely a leginkább összerakott, legtöbbet futó csapat.

Habár a magyar sztárnak a Manchester United a kedvenc csapata, otthonosan mozog a spanyol futballban. Többször volt kinn Spanyolországban mérkőzésen, és finoman jelezte, nem ájult el a tavalyi bajnok Atlético Madridtól, izgalmasabbnak tartja az angol bajnokságot.

Angliában minden héten van egy El Clásico, addig a spanyoloknál évente kettő. Láttam élőben az Atlético Madridot, és nagyon messze van a Real vagy a Barca szintjétől.

A Barcelona-Juventus mérkőzést szombaton, 20:45-kor Berlinben játsszák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?