KIAJOBB

Magyar sztár izzadságára gerjednek Kínában

Bizarr sztorit mesélt sportolónk az őt övező őrületes rajongásról. Betyáros kalappal üzen.
  • Szerző: vav

Hihetetlen rajongás eszi körbe Kínában a világ egyik legnagyobb harcművészeti show-ján sikerrel szereplő Vidákovics Patrikot.

Az érsekcsanádi illetőségű, de Thaiföldön élő magyar sportoló kiütéses győzelemmel debütált a Kunlun Fight-gálán, de a helyieket magyar kalapjával és pár kínai szóval is elkápráztatta.

...és már kínaiul is sikerült megtanulni.... Yunlong Shen

Közzétette: Vidákovics Patrik K-1/Kick-Boxing Fighter – 2018. október 23., kedd

 

Szó szerint megőrültek értem a szurkolók. Ilyen rajongással sosem találkoztam. Egymást lökdösték, taposták az emberek egy-egy aláírásomért, fotómért. Volt olyan férfi, aki az izzadságcseppjeimet törölte a kezére, hogy egy "darabot" elvihessen belőlem. Hihetetlen, furcsa érzés

- mondta a Borsnak Patrik, aki nemzeti színű szalaggal átkötött kalapban mérlegelt. Mint mondta, a hagyományőrző, betyáros fejfedő még néptáncos korából ered, most pedig így jelzi ellenfeleinek:

készüljenek a magyaros virtusra!

Az amatőr kickbox-világbajnok, profiként többszörös gálagyőztes magyar harcos Kínában kevert harcművészetben küzd. Egy társa, Pascal Schroth a minap nyakát törte a szorítóban, s bár Vidákovics eddig kisebb csontzúzódásokkal megúszta a kőkemény küzdelmeket, az ijesztő balesetet látva átértékelte az életét.

Első az egészség, a pénz, a siker csak mellékes

- mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?