KIAJOBB

Itt az év meccse, gólkirályokkal támad a Fradi

A kedd esti focimeccs előtt egy biztos: a horvátoknál nehezebb ellenfele idén nyáron nem volt és nem is lesz a csapatnak.
  • Szerző: sk

Bőven válogathat csatárokban Szerhij Rebrov, a Ferencváros mestere a Dinamo ellen. A fehérorosz Mikalaj Szignyevics mellett az NB I legutóbbi két idényének gólkirálya, Davide Lanzafame is hadra fogható, ráadásul az utolsó napokban megérkezett a norvég liga mesterlövésze is. Az elefántcsontparti Franck Boli képességét jól jelzi, hogy a norvég Stabaek szurkolói máig nem értik, miért engedték el kedvencüket. A támadó tavaly gólkirály lett és idén is szorgosan szerezte a találatokat.

Ha minden jól megy, kedden már a Dinamo kapuját veszélyeztetheti. Õ biztosan erre készül.
"Fontos számomra, hogy most nagy szintet léptem. A Ferencvárosnál a BL-ben vagy az EL-ben is szerepelhetek, ami nagyszerű. Jó érzés volt megérkezni Magyarország legjobb csapatához kerültem" – nyilatkozta megérkezésekor Boli, aki a norvég élvonal mellett Kínában is focizott már.
A Fradi ukrán szakvezetője elismerte, régóta figyelték a csatárt, aki több poszton is bevethető.
"Nem véletlenül volt az elmúlt idényben gólkirály. Ha úgy alakul, a szélen is használható. Gyors, erőszakos, nem hagyja magát elnyomni" – jellemezte az új fogást Rebrov.
Persze Bolinak is meg kell harcolnia a helyéért, mivel Davide Lanzafame sem az a típus, aki szívesen ül le a kispadra. Az olasz csatár duplázott itthon a Valletta ellen.

És akkor még nem beszéltünk a Ludogorec és a máltaiak ellen is betaláló Tokmacról, valamint az ukrán Zubkovról… Elől tehát nagyon is megvan is a Fradi, kérdés, hogy ez elég lesz-e a horvát bajnok ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?