KIAJOBB

Inter vagy Juve? Szoboszlai az olaszok kérdésére beszélt a jövőjéről

Olaszországról is elmondta a véleményét. Interjút adott egyik rangos kérője szurkolói oldalának a magyar futball sztárjelöltje.
  • Szerző: vav

Exkluzív interjút adott az Internazionale szurkolói oldalának Szoboszlai Dominik. Mint ismert, több más klub (Napoli, Lazio, Atalanta) mellett az olasz labdarúgás két rivalizáló óriása, a Juventus és az Inter is élénken érdeklődik a Salzburg 19 éves magyar légiósa iránt.

Walesben sporttörténelmet írna a kijutással a (részben) budapesti Eb-re
Fotó: Ripost/Szabolcs László

A Wales elleni, keddi sorsdöntő Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagja elsőként elmondta: nagyon büszke arra, hogy tagja Marco Rossi szövetségi kapitány csapatának, és részese lehetett az új Puskás Aréna sporttörténelmi megnyitójának. Élete mérkőzésének nevezte a cardiffi összecsapást, és dicsérte olasz szövetségi kapitányunkat és stábtagjait. Aztán az FcInterNews kérdésére rátért az olasz kérőinek témájára.

„Tetszik Olaszország, többször nyaraltam már ott. De azt még nem tudom, merre indulok, ha a jövőben klubot váltok. Nem akarok belemenni a részletekbe. Csak annyit mondhatok, hogy tetszik Olaszország”

- mondta diplomatikusan a középpályás, majd a nekiszegezett „Juve vagy Inter?”-kérdésre így válaszolt:

„Nem mondanám, hogy preferálnám egyiket vagy másikat. Meglátjuk.”

Annál határozottabban válaszolt arra a kérdésre, hogy kihez hasonlítaná magát az olasz bajnokság sztárjai közül (az itáliai sportsajtó leginkább az exnápolyi szlovák Marek Hamsíkhoz és a Laziót erősítő szerb Szergej Milinkovics-Szavicshoz szokta hasonlítani a játékát):

„Nem, senkihez. Én, én vagyok, és kész.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?